Activiteit

FinFonFeest wordt groter dan ooit!

zondag 12 september 2021 , 10:00 - 16:00 uur

Het jaarlijkse FinFonFeest wordt dit jaar groter dan ooit!!

Moesten we vorig jaar door corona de 31e editie van de FinFonFeesten missen, dit jaar komt het gebeuren groter terug dan ooit! Tot tweemaal toe moest de organisatie meer kramen inplannen, wat uiteindelijk leidde tot de terugkeer naar de sluitende cirkel door het park.

Dit jaar staat er een totaal van 150 marktkramen.

Mede door medewerking van Ons Mien Events wordt het dit jaar een geweldige happening. Met, naast alle curiosa, ook een trampoline, een groter, dubbel springkussen, de succesvolle ballonnenclown, een uitgebreidere schminkhoek en oud-hollands hoepelen voor de kinderen.

Genieten is de boodschap!

Voor de lekkerbekken is het ook genieten geblazen: Oer-Hollandse frietjes, maar ook die pittige Vietnamese loempia’s en, voor het eerst dit jaar lekkere lekkerbekkies of kibbelingen, een harinkje mag ook, en als toetje een ijsje of een suikerspin? Wie wil dat nou niet?

Modelbouw op het hoogste niveau

In De Mortel laten de modelbouwers van de ScaleModelFactory zich de fijne kneepjes afkijken, de Linedancegroep geeft demonstraties en Almonte laat het publiek kennis maken met basketbal.

En, moe van het slenteren langs de kramen? Op het buitenterras van De Mortel is het heerlijk toeven onder het genot van een speciaal biertje of een klassiek glaasje wijn. Een gemakkelijke manier om de kinderen te laten genieten op het speelplein.

Zondag 12 september van 10:00 tot 16:00 uur: FinFonFeest in Achtse Barrier!

Locatie
Wijkcentrum De Mortel
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: