Activiteit

Kindervakantie week

ma 30 aug 2021 - vr 3 sep 2021 , 10:30 - 16:30 uur

Kindervakantieweek 2021

Yeah, dit jaar (vooralsnog) weer een kindervakantieweek!! Wij hebben er weer super veel zin in, jullie ook?


LET OP! U KUNT HIER ALLEEN CONTANT BETALEN

Dit jaar zal de kindervakantieweek gehouden worden van maandag 30 augustus t/m vrijdag 3 september op het Kindervakantieweekterrein achter Wijkgebouw De Mortel.
Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar is er dan ook de hele week van alles te doen wat in het teken staat van “Beroepen”.
Het programma is ieder dag anders, maar iedere dag is leuk om mee te komen doen. Aan het einde van de week sluiten we af met een verrassing!

Kaartverkoop
De voorverkoop van de passe-partouts start op maandag 12 juli bij de Jan Linders.
Kosten Passe-partout: € 26,00 (5 dagen) alleen tijdens de voorverkoop.
Op maandag tijdens de kindervakantieweek kost een passe-partout € 28,50.
Dagkaart: van maandag t/m donderdag € 6,00.
Dagkaart voor vrijdag is € 7,00 (op is op!).

Inlichtingen Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met het informatienummer 06 – 87 15 93 41. Via dit nummer kunnen er geen kaartjes worden gekocht.LET OP! U KUNT HIER ALLEEN CONTANT BETALEN

OPROEP OPROEP OPROEP

Zonder vrijwilligers kan er geen kindervakantieweek plaats vinden. Gelukkig kunnen we na ruim een jaar van thuis-activiteiten nog steeds op een groot deel van onze vrijwilligers rekenen. Om onze kindervakantieweek door te kunnen laten gaan zijn we wel nog opzoek naar meer helpende handen.
Dus heb je affiniteit met kinderen en lijkt het je leuk om een groepje te begeleiden, laat het ons weten via onderstaand e-mailadres.
Heb je geen interesse in een groepje begeleiden, maar wil je toch iets betekenen? Wij zijn ook nog opzoek naar vrijwilligers die onze bouwploeg kunnen ondersteunen. Spullen en spellen klaar zetten die we die dag zullen gaan doen. Je bent dan vooral achter de schermen bezig.

Onze kindervakantieweek is van 30-08 tm 03-09. Je kunt bij ons ook je maatschappelijke stage lopen en zo wellicht je vrije studiepunten invulling geven. Mocht je denken, ik heb tijd en het lijkt me leuk om bij te dragen aan een fantastische week voor de kinderen uit de Achtse Barrier, of heb je nog vragen? Laat het ons weten op vrijwilligers@oka-ab.nl

Onze dank is heel groot.
Bestuur O.K.A

Locatie
Wijkcentrum De Mortel
Kosten toelichting
ZIE WWW.oka-ab.nl
Leeftijd
Vanaf 5 t/m 12 jaar
Thema
Kindervakantie week
start / einde
Gestart op ma 30 augustus 2021. Beëindigd vr 3 september 2021
Illustration
 
Deel dit: