Activiteit

8-weekse Mindfulness Training in Achtse Barrier

maandag 3 februari 2020 , 19:00 - 21:30 uur

In 8 wekelijkse bijeenkomsten onderzoek je door de gegeven uitleg en oefeningen hoe je met meer rust en minder stress en piekeren door het leven kunt gaan. Vrijblijvend meer informatie of een startgesprek via https://www.helderhartyoga.nl of bel tel. 0645530400.

De training MBSR (Mindfulness Based Stress Reductie) werd aanvankelijk ontworpen om mensen met chronische lichamelijke klachten te helpen om te gaan met ongemak en stress. Inmiddels is wetenschappelijk aangetoond dat de training daarin bijzonder ondersteunend kan zijn. Ook bij stress als gevolg van piekeren, de druk van mantelzorg, een baan of een gezin kan de training behulpzaam zijn. Deelnemers geven aan dat de training hen helpt om meer te kunnen genieten in het dagelijkse leven.

De training neemt je stapsgewijs mee op een ontdekkingstocht. Het programma biedt concrete oefeningen en handvatten om te blijven toepassen in het dagelijkse leven. Wil je onderzoeken of de 8-weekse mindfulness training iets voor je kan betekenen? Bel vrijblijvend 06 45530400 of kijk voor meer informatie op https://www.helderhartyoga.nl Van harte welkom!

Locatie
Tourslaan Achtse Barrier
Kosten toelichting
zie https://www.helderhartyoga.nl
Doelgroep
Alle volwassenen
bijzonderheden
De training gaat alleen door bij een minimum aantal deelnemers.
Illustration
 
Deel dit: