Bericht

Projectzangers gezocht voor de uitvoering van Adiemus

Geplaatst op 31 mei 2023, 16:16 uur
Illustration

Onzinteksten die boeien? Dan vat je Adiemus, Songs of Sanctuary misschien wel heel bot samen. Het is wel waar dat deze liederen alleen maar uit klanken bestaan. Toch roepen ze een bijzondere sfeer op, iets spiritueels misschien? Eigenlijk maakte Karl Jenkins deze muziek als een commercial voor een vliegmaatschappij. Het werd een enorm succes toen hij er dit album van maakte. 
Op 5 november gaan we het uitvoeren in ons najaarsconcert. 
En... we nodigen projectzangers uit om hierbij aan te haken.  

In 2017 zongen we samen met projectzangers “The Sprig of Thyme” van Rutter. Dat was heerlijk om te doen. We merkten dat er best veel zangers zijn, die zich niet willen binden aan een vaste avond, of aan een vast koor, maar het wel fijn vinden om een afgerond project in te studeren en uit te voeren. Vandaar deze nieuwe oproep, nu voor Adiemus. Het vraagt natuurlijk ook extra gastvrijheid van onze kant, daar zijn we ons van bewust. Voel je welkom.

Wat wordt er verwacht? Dat je op 5 dinsdagavonden een repetitie meemaakt. De eerste is nog voor de grote vakantie, op dinsdag 27 juni. De andere vier in september en oktober. De muziek wordt toegankelijk gemaakt op de website van ons koor: www.gemengdkoorbest.nl . Daar vind je ook alle informatie. De uitvoering volgt dan op zondagmiddag 5 november in de Prinsenhof. 

Heb je zin om mee te doen, neem dan vóór 6 juni contact op met 
Mieke, 06 22392361.

Deel dit: