Bericht

Gezellig in beweging met gratis sportadvies

Geplaatst op 16 december 2022, 00:00 uur
Illustration

Bij Eindhoven Sport willen we graag alle Eindhovenaren in beweging krijgen en houden. 55-plussers zijn hierbij een belangrijke doelgroep. Je bent nooit te oud om te bewegen maar soms kan het lastig zijn om een passende sport- of beweegactiviteit te vinden. Daarom biedt Eindhoven Sport gratis beweegadvies aan. De sportregisseur kijkt vrijblijvend welke sport- of beweegactiviteiten in uw wijk het beste bij uw interesse en mogelijkheden past.

Wat past bij mij?

De Eindhovense Liesbeth maakte ook gebruik van het gratis beweegadvies. Ze wilde graag iets aan beweging wilde doen maar wist niet wat en waar. “Ik probeerde een paar lessen bij een sportschool maar dat werd niks. Toen ben ik op internet gaan zoeken en kwam ik terecht op de website van Eindhoven Sport. Sportregisseur Marly dacht met mij mee en gaf mij passend beweegadvies. Nu ga ik iedere week naar de gymnastiek in de wijk. Lid zijn van een vereniging, gezellig onder de mensen zijn en zo een stok achter de deur hebben om ook te gaan bewegen, past veel beter bij mij.”

Gratis beweegadvies op maat

Beweegadvies kan gratis aangevraagd worden op eindhovensport.nl/sportvraag. Sportregisseur Marly is één van de sportregisseurs die contact met je opneemt. “Wanneer iemand bij me terecht komt voor beweegadvies ga ik eerst kijken wat er in de buurt allemaal is aan beweegactiviteiten. En dan combineer ik dat met waar, in dit geval, Liesbeth naar op zoek is, hoe lang ze wil reizen en op welke dagen ze wil sporten. Zo ontving Liesbeth bij haar beweegadvies vijf verschillende activiteiten in haar wijk waar ze gratis een les kon uitproberen. Het is mooi dat ze nu op een fijne pek in beweging is!”

Illustration
 
Deel dit: