Bericht

BS De Achtbaan naar tijdelijke locatie

Geplaatst op 16 december 2022, 14:40 uur
Illustration

Beste omwonenden,

 

We willen u graag informeren over een tijdelijke ontwikkeling die plaats gaat vinden op het zuidoostelijke deel van het veldje aan de Argentanlaan, Chamonixlaan, Fransebaan en Savoiepad (zie tekening).

Begin 2023 gaan we er voorbereidingen treffen om op dit deel van het veldje een aantal units te plaatsen als (nieuwe) tijdelijke huisvesting voor SKPO basisschool De Achtbaan. De verwachting is dat deze units tot eind 2023/begin 2024 blijven staan, tot het moment dat de nieuwbouw voor Spilcentrum De Achtbaan aan de Fransebaan 237 klaar is.

De Achtbaan is nu nog (deels) tijdelijk gehuisvest aan de Normandiëlaan. De Achtbaan kan daar echter niet tot aan de realisatie van de nieuwbouw blijven, omdat deze school begin 2023 gesloopt gaat worden als nieuwbouwlocatie voor SALTO basisschool De Klapwiek.

Het streven is dat De Achtbaan rondom de voorjaarsvakantie (februari/ maart 2023) verhuist naar de tijdelijke units aan de Argentanlaan. De planning is echter met name afhankelijk van het tijdig verlenen van de omgevingsvergunning en het realiseren van de benodigde nutsvoorzieningen zoals elektriciteit. Als de planning wordt gehaald, zijn voor u de eerste werkzaamheden in de week van 16 januari 2023 zichtbaar. We houden u op de hoogte van de voortgang.

Heeft u nog vragen over de plaatsing van de tijdelijke units? Dan kunt u contact opnemen met Marloes Kursten, e-mail: marloes.kursten@eindhoven.nl.

Met vriendelijke groet,
Solange Beekman

hoofd sector Ruimtelijke Expertise

Illustration
Tijdelijke units tbv De Achtbaan
Deel dit: