Bericht

Jeugdvereniging Jong Nederland de Fakkel

Geplaatst op 11 augustus 2022, 00:00 uur
Illustration

In de week van 12-17 september 2022 starten de activiteiten van Jong Nederland de Fakkel weer. JN de Fakkel is een jeugdvereniging. De vereniging is te vinden in de eigen accommodatie: het dr.ir.F.J.Philipshuis aan de Fakkellaan 1.

Jong Nederland is een landelijke jeugd- en jongerenorganisatie waar iedereen van 4 tot 18 jaar van harte welkom is. In september starten we ook weer een nieuwe leeftijdsgroep voor kinderen van 4 en 5 jaar. Die groep gaat bijeen komen op zaterdagmorgen.

Binnen Jong Nederland werken we met leeftijdsgroepen. Die leeftijdsgroepen variëren jaarlijks en voor de exacte gegevens verwijzen we u daarom naar onze website.

Iedere leeftijdsgroep houdt wekelijks groepsbijeenkomsten waar een gevarieerd programma, afgestemd op de leeftijd van de kinderen aangeboden wordt.

Naast de groepsbijeenkomsten worden jaarlijks ook andere activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld: een carnavalsviering, voorjaars- en najaarsweekenden, een zomerkamp, een Halloweenviering en een aantal speciale activiteitendagen.Tijdens de eerste week van de grote vakantie is de hele vereniging op zomerkamp geweest in Mariahout.

De vereniging wordt draaiend gehouden door een grote groep van 35 enthousiaste vrijwilligers die hun tijd graag besteden binnen de gezellige jeugdvereniging. Als vereniging zijn we uiteraard blijvend op zoek naar personen die kunnen bijdragen aan onze missie:

Samen leuke en avontuurlijke activiteiten voor de leden organiseren.

Wilt u meer informatie: kijk op onze website www.jndefakkel.nl 

of stuur een email naar bestuurjndefakkel@gmail.com 

Illustration
groepsfoto van het zomerkamp 2022 in Mariahout
Deel dit: