Bericht

Jagers gezocht

Geplaatst op 30 maart 2022, 00:00 uur
Illustration

Wij wisten het niet, het was gebeurd voordat wij konden reageren, maar bij navraag bleek het een actie te zijn van de gemeente waaraan weinig ruchtbaarheid aan werd gegeven.
Nu heeft de gemeente een keer een  goede actie en dan vertellen ze het niet, ongetwijfeld zal dat iets met beleid te maken hebben of zo. Eerder denken wij dat de gemeente de wijk geen negatieve publiciteit wil bezorgen.

Wij (wijkbewoners) weten echter allemaal dat in de wijk nogal wat zwarte ratten rondlopen, dit is algemeen bekend en er wordt over geklaagd ook bij de Gemeente. Zij heeft nu in haar wijsheid besloten hier iets aan te gaan doen en voor de bestrijding hulp van de Natuur in te roepen. Hiervoor hebben zij op strategische plaatsen uilenkasten opgehangen in de hoop dat de uilen zich vol gaan vreten aan de vermaledijde ratten.  

Een goede, goedkope en ecologisch zeer slimme oplossing van een vervelend probleem. Nu de uilen nog, of er reclame is gemaakt onder de uilen populatie, we weten het niet. Ik hoop dat ze vlug komen en veel ratten vangen opdat wij ons weer druk kunnen maken over al de uilenballen die overal rondslingeren.

Deel dit: