Bericht

Reanimatiecursus

Geplaatst op 8 november 2021, 11:23 uur
Illustration

EHBO-vereniging Woensel-Noord

Op zaterdag  11 december 2021 van 09.00 tot 13.00 uur staat, na een heel lange onderbreking vanwege Covid19, weer de eerste **reanimatiecursus** gepland. 

Wij geven onze cursussen in het lokaal van de Talentklas van Basisschool de Boschuil, Kiplinglaan 1. De Talentklas vindt u op de 1e etage van het gebouw Schoolwoningen/Tussentoren. Dit is het tweede gebouw op het centrale speelplein.  Onze instructeurs zullen de toegangspoort aan de Luisa Millerlaan (tegenover achterkant VTA Blixems) voor u openen. Hier zijn ook enkele parkeerplaatsen.

De reanimatiecursus bestaat uit een les van ongeveer 4 uur. In deze les leert u reanimeren en u leert een AED te bedienen. Verder komen nog de stabiele zijligging en de noodvervoersgreep van Rautek aan bod. 

De cursus kost € 30,00. Dit is inclusief het lesmateriaal en een door Hartstichting en N.R.R. erkend certificaat. U ontvangt een factuur van onze penningmeester per mail. Het certificaat is 2 jaar geldig en in die 2 jaar dient u de cursus te herhalen om de geldigheid te verlengen.

De kosten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Kijkt u hiervoor in de polis van uw (aanvullende) verzekering.

Schrijf u in via deze link: https://ehbo-woenselnoord.nl/insch.../inschrijven-cursussen/ zodat wij u als cursist kunnen aanmelden bij de N.R.R.

De N.R.R. stuurt u vervolgens een mail (afzender ERC Cosy) met de inlogcode voor de bijbehorende theorie en na afloop van de cursus nog een mail met uw certificaat.

Houdt u er s.v.p. rekening mee dat wij u op de cursusdag om een coronatoegangsbewijs en legitimatie vragen.

Deel dit: