Bericht

Hallo!

Geplaatst op 24 juni 2021, 11:01 uur

Zeg jij nog wel eens hallo? En tegen wie zeg je dan hallo? Tegen jezelf als je voor de spiegel staat? Tegen je overbuurman? Of misschien tegen de kassamedewerker van de supermarkt? Groeten buren elkaar in de Achtse Barrier? Voel jij je hier verbonden met anderen?

In het project Hallo! werken we aan verbindingen tussen bewoners in de Achtse Barrier. Verbinding in de wijk gaat over contact met je buren, een kletspraatje op straat, elkaar gedag zeggen, samen iets ondernemen of misschien wel hulp bieden of vragen. Want verbinding en saamhorigheid is iets wat we allemaal graag zouden willen.

Doe je mee?
Deze zomer gaan we samen met verschillende bewoners, organisaties en professionals de handen ineenslaan en verkennen hoe het staat met de verbinding in de wijk en het contact met elkaar. Iedereen is welkom om aan te sluiten en ideeën en wensen voor de wijk met ons te delen.

Hallo doe-boek
Om bewoners uit de Achtse Barrier beter te leren kennen hebben we een Hallo doe-boek gemaakt. Dit doe-boek is voor jong en oud en bestaat uit allerlei leuke opdrachten die uiteindelijk gaan over verbinding: verbinding met jezelf, mensen in je omgeving en de buurt. De start van een ontdekkingsreis! En voor ons een manier om jou en de Achtse Barrier te leren kennen.

Contact
Bel of app de werkgroep: 0627355511
Mail: hallo@achtsebarrier.nl

Illustration
 
Deel dit: