Bericht

IVN publiekswandelingen najaar 2020

Geplaatst op 24 augustus 2020, 22:40 uur

Beste natuurliefhebbers,


Door de corona-problemen hebben we onze natuurwandelingen met publiek dit voorjaar en zomer tot onze grote spijt moeten cancelen. Nu de ergste problemen achter de rug zijn en hopelijk ook blijven willen we weer voorzichtig gaan opstarten. Omdat we gehouden zijn aan de 1,5 meter maatregel van de overheid betekent dit wel dat we met kleine groepen moeten gaan lopen. Dat wil zeggen, maximaal 10 personen per gids. Om die reden willen we nu ook gaan werken met verplichte aanmelding vooraf. Dus als u met ons mee wilt verzoeken wij u om dit te melden via e-mail op ivn.vev@gmail.com. Wij verzoeken u daarbij om uw naam op te geven, welke wandeling u wilt lopen (datum en locatie) en met hoeveel personen u wilt komen. Toewijzing gebeurt in volgorde van ontvangst van de aanmeldingen.
Het wandelprogramma kunt u vinden op onze website www.ivn.nl/vev. Voor Eindhoven-noord zijn de volgende wandelingen gepland:
Landgoed de Grote Beek: zondag 13 en zondag 20 september; start om 10 uur bij De Tuin op het landgoed (dit is vlakbij parkeerplaats 12.)
Aanschotse beemden: zondag 4 en zondag 18 oktober; start om 10 uur aan einde parkeerterrein Toledolaan.
Wij verheugen ons erop u te zien en samen met u van de natuur te genieten.


IVN Veldhoven Eindhoven Vessem

Illustration
 
Deel dit: