Bericht

Het oude Buurtplein verandert, leve het nieuwe Buurtplein!

Geplaatst op 26 mei 2019, 20:30 uur

De afgelopen drie jaar hebben de Gezondheidsorganisaties AB (ELZ), het LeefbaarheidsTeam AB (LTAB) en AB-Informatievoorziening (de makers van ’t Brierke) gezamenlijk het digitaal Buurtplein Achtse Barrier opgezet en geëxploiteerd.
Maar gebleken is, dat de wensen vanuit Gezondheid en Wijkinformatie toch te ver uiteen liggen, om één gezamenlijk digitaal platform te realiseren.

Het platform werd niet interactief en daardoor ook niet attractief genoeg ervaren.

Daarom hebben partijen besloten om met hun eigen platform verder te gaan, één voor Wijkinformatie en één voor Gezondheid. Ook de inmiddels toegetreden AB voor Elkaar behoudt haar eigen platform.

Er  is ook een gezamenlijke startpagina: www.buurtpleinachtsebarrier.nl  waar een directe link op staat naar de deelnemende partijen.

Voor de Wijkinformatie is gekozen om verder te gaan met de website van het LeefbaarheidsTeam (LTAB). Dit platform bevat alle benodigdheden voor de wijkinformatie, zoals: een actuele activiteitenkalender, berichten over de Achtse Barrier, wijkorganisaties, projecten en een wekelijkse nieuwsbrief.

Wijkbewoners kunnen hier zelf berichten en activiteiten plaatsen, vragen stellen en oproepen doen.

Deze website (Buurtplein Informatievoorziening, Leefbaarheid en Veiligheid) zal vanaf nu samen door de wijkorganisaties AB-Informatievoorziening en het LTAB worden beheerd.

Het nieuwe Buurtplein Informatievoorziening is te vinden op:  

www.ltab.nl   en   www.mijnachtsebarrier.nl

Illustration
 
Deel dit: