Bericht

Hondenpoep

Geplaatst op 1 februari 2019, 21:22 uur

het loopt de spuigaten uit met de hondenpoep. Vooral op het Savoiepad en het voetbalveld tegenover de school “de Spaaihoeve”.

Gisteren nog, zie ik een man die zijn blonde grote hond laat poepen op het voetbalveld, en als ik naar hem roep de poep op te ruimen, is hij stokdoof en kijkt niet meer om.

gelukkig zijn een hele hoop hondenbezitsters wel bereid de poep van zijn hond op te ruimen. Zelfs mensen die minder makkelijk uit de voeten kunnen ruimen de poep op. Het is echt voor iedereen, groot en klein, vervelend met poep onder de schoenen thuis of op school te komen. Verder zul je maar gehandicapt zijn en in een rolstoel zitten en deze met de hand moeten voortbewegen. Of je gebruikt de scootmobiel! 

Weet iemand een oplossing om alle hondenbezitsters zo ver te krijgen de poep van hun hond op te ruimen? 

Illustration
 
Deel dit:
4 reacties

Frans de Rouw

vr 1 februari 2019 21:32
Hondenbezitsters als bezitters wordt hier bedoeld

Frans de Rouw

vr 1 februari 2019 21:43
Wat zowiezo jammer is, is dat de afvalbakken op het savoiepad weggehaald zijn door de gemeente, en sedert die tijd is de hondenpoep op de stoep toegenomen. Op een plek op het Savoiepad gooit iemand elk poepzakje steeds weer weg.
Misschien toch afvalbakken terug plaatsen?

J Keizer

zo 3 februari 2019 18:36
Wij hebben zelf een hond en ergeren ons ook aan de hondenpoep. Als je er echter iemand op aanspreekt, krijg je als antwoord: ik betaal toch hondenbelasting.

Johan Otto

vr 8 februari 2019 21:18
Ik doe de koude water in emmer en gooit de hondeigena(a)r(ster) en laat maar lekker voelen dat zo nat is en geen fijne gevoel dan is hetzelfde gevoel als het hoe is het om gevoel dat bruine drol onder je nette schoen. het is harde maar daar leert je wat. alleen in woorden geven de mensen nergens om, ... lees meer