Gratis gevraagd

OKA zoekt verkeersregelaars

Vrije tijd en vakantie
Beschrijving

Van maandag 08 juni tot en met vrijdag 12 juni vindt de OKA-avondvierdaagse in Achtse Barrier weer plaats.
Om dit evenement veilig te laten plaatsvinden zoeken wij verkeersregelaars die de avondvierdaagse begeleiden.
Deze verkeersregelaars zijn vrijwilligers uit de wijk. Het bestuur van de OKA is nog op zoek naar een aantal mensen die zich hiervoor als vrijwilliger willen inzetten.

Wat houdt het in?
De opleiding tot verkeersregelaar bestaat uit een onlinecursus met een ‘examen’. Dit neemt in totaal een klein uurtje in beslag. Wanneer je slaagt dan krijg je een certificaat. Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden. De cursus met afsluitend het examen kun je thuis op je eigen computer doen, waarschijnlijk is het tegen die tijd ook weer mogelijk om het bij de mortel te komen doen maar daar kunnen we nu nog geen uitspraken over doen.

Voorwaarden
Tenminste twee avonden van de in totaal vijf avonden beschikbaar zijn. Vrijwillig is niet vrijblijvend. Heb je interesse, meld je dan aan vóór 18 mei 2020 op: verkeersregelaarsab@gmail.com.

Wij hopen op de nodige aanmeldingen, zodat het weer een geslaagde avondvierdaagse wordt mede door de inzet van de buurtbewoners van Achtse Barrier.

Wij hopen natuurlijk dat we het corona virus tegen die tijd achter ons te hebben gelaten, en dat onze avondvierdaagse gewoon plaats kan vinden. Als dit niet het geval is laten we dit uiteraard op tijd weten.

Met Vriendelijk Groet,

Henk de Kleijn

Ben Koenen

Mariëlla van Venrooij
 

Illustration
 
Geplaatst op 19 maart 2020, 13:59 uur
Deel dit: