Nieuw bericht

Geen open dag dit jaar, maar wel welkom bij Schilderschool Peter Maas

geplaatst op 16 oktober 2020, 14:11 uur, door Ambachtelijk Klassiek Kunstatelier Peter Maas

20 september a.s. hadden we eigenlijk een Open Dag en een expositie van onze leerlingen gepland net als vorig jaar, maar vanwege de Corona kan dit helaas niet doorgaan. Toch is iedereen van harte welkom om eens binnen te komen kijken. Dat kan op iedere moment. 

Op de Calaislaan 1 in de Achtse Barrier Eindhoven, in het oude schoolgebouw waar voorheen de Jenaplan basisschool heeft gezeten, heb ik  in het noodgebouw op de speelplaats mijn atelier, schilderschool en galerie gevestigd. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur en op donderdagavond tussen 19.30 – 22.30 uur komen schilderen. Op de dag die u zelf wil en het tijdstip dat u zelf kiest. U boekt per dagdeel. Alles is flexibel.

Ik geef u graag mijn kennis door en u krijgt individuele aandacht. Of u nu gevorderd bent of nog nooit heeft geschilderd, iedereen is welkom. U kunt naast de klassieke technieken uw eigen stijl ontwikkelen. We hanteren hele kleine groepjes en er is ruimte genoeg om 1,5 meter uit elkaar te schilderen. Kom gewoon eens binnenlopen, dan kunt u de sfeer zelf proeven. U bent van harte welkom.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Maas. Tel. 06 – 17 47 42 20.

Emailadres contact@petermaas.eu. Of neem een kijkje op de website www.petermaas.eu.

Foto