Bericht

Stankoverlast Rendac afgelopen zomer

Geplaatst op 11 november 2019, 10:13 uur

Ik heb vernomen van de Milieudienst Brabant dat er een gesprek heeft plaatsgevonden met de Directie van Rendac over de stankoverlast afgelopen zomer.

Er worden nu 3 info-avonden georganiseerd en er komt een betere website.

Er zou nu een persbericht uit gaan komen en bewoners worden uitgenodigd voor die info-avond via een brief die deur tot deur verspreid gaat worden.
Ik sta in de afwacht-stand en hoop wel dat straks veel bewoners aanwezig zullen zijn bij de informatie avond.

Deel dit:
3 reacties

Rob Wijdeveld

di 12 november 2019 19:33
Beste Frans en anderen. Heb vandaag getracht contact te krijgen met Rendac omtrent bovenstaand omdat al meerdere keren medegedeeld is dat dit soort gesprekken gaan plaatsvinden maar zowel bij Rendac als Millieudienst bot gevangen. Ga morgen weer aan het werk en tracht voor het eind van de week hier m... lees meer

Rob Wijdeveld

do 14 november 2019 11:54
Beste mensen.
Hedenmorgen contact gehad met de communicatieafdeling van Rendac. Volgens hen zal of komend of volgend weekeinde informatie in de bus komen omtrent een drietal bijeenkomsten die in drie wijken worden gehouden in de loop van december om de inwoners te gaan informeren omtrent de maatregele... lees meer

Rob Wijdeveld

wo 20 november 2019 14:15
Op 9 december a.s. is een info avond in de Mortel van 18.30-21.00 uur waarin Rendac info geeft over de komende tijd en de daaraan gekoppelde stankoverlast. Iedere geïnteresseerde kan zich opgeven via www.rendac-omgeving.nl Opgave kan tot 25 november a.s..