Activiteit

League Meet van het Freight Frenzy bij Frits Philips lyceum-mavo

zaterdag 13 november 2021 , 9:00 - 18:00 uur
Illustration

De FIRST Tech Challenge (FTC®) is een van de drie robotcompetities van FIRST. In de FIRST Tech Challenge (FTC®) moeten teams (maximaal 15 teamleden) een robot ontwerpen, bouwen en programmeren die zowel bestuurd moet worden, maar ook autonoom moet kunnen bewegen. Onder begeleiding van volwassen coach en mentor ontwikkelen de kinderen STEM-vaardigheden (STEM= Science, Technology, Engineering and Math) en oefenen ze engineeringprincipes, terwijl ze zich bewust worden van de waarde van hard werken, innovatie en het samenwerken in een team. 

De robotkit is nodig en kan worden gecodeerd met behulp van verschillende niveaus van op Java gebaseerde programmering. Het thema voor seizoen 2021/2022 is Freight Frenzy.

In FREIGHT FRENZY gepresenteerd door Raytheon Technologies, moeten teams en hun robots navigeren door een complex transportsysteem door barrières te passeren en tegen de klok te racen om essentiële items te laden en af ​​te leveren aan degenen die ze het meest nodig hebben.

Op zaterdag 13 november wordt op Frits Philips lyceum-mavo in Eindhoven de eerste League Meet van het Freight Frenzy seizoen georganiseerd. Belangstellenden zijn van harte welkom. 

Tijdens de ze League Meet speelt elk team 6 Robot wedstrijden. Teams kunnen om 09:00 uur inschrijven en zich meteen daarna melden bij de Robotinspectie, om 11:00 uur gaan de wedstrijden van start.

Uitgebreide informatie voor degenen die deel willen nemen of dit evenement willen bezoeken vindt u op onze website.

Belangstellenden zijn op vertoon van een QR-code van harte welkom om Freight Frenzy te bezoeken en worden gevraagd om een mondkapje te dragen.

Locatie
Frits Philips lyceum-mavo
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Thema
Onderwijs
Deel dit: