Activiteit

politiespreekuur gaat tot nader order niet door

Maandelijks: elke Tweede Maandag , 18:30 - 20:00 uur

 

 

 

Vanwege de bezetting van de politie is er alleen een wijkagent aanwezig op de 2e maandagavond van de maand tussen 18.30 en 20.00 uur.  

Op de overige dagen kan het LTAB de klachten en problemen in de wijk doorgeven aan de politie.

Loop gerust eens binnen!

Iedere dinsdagochtend van 10:00-12:00 uur staat de koffie klaar bij de Infocentrum / steunpunt in buurtcentrum De Mortel. Je wordt ontvangen door vrijwilligers die gewend zijn om mee te denken met buurtbewoners.

Kom gerust eens binnen voor een praatje met onze vrijwilligers of bewoners uit de wijk. Loop je rond met een vraag? Ook daarmee kun je bij ons terecht. De medewerkers van het Steunpunt helpen je graag op weg.

Misschien heb je een heel persoonlijke vraag of een vraag die goed uitgezocht moet worden. Dan kan een van de medewerkers  je verder helpen. Ook voor buurtpreventie en wijkveiligheid is er kennis aanwezig. Zij weten veel van geldzaken, gezondheid, hulpverlening, activiteiten en nog veel meer.

Een afspraak is niet nodig.

Iedere laatste dinsdag van de maand kunt u spreken met de wijkcoördinator van het Stadsdeelteam Woensel Noord (gemeente Eindhoven). Ook een gemeenteraadslid, kan u te woord staan.

Tijdens de openingsuren zal er zoveel mogelijk bezetting zijn door wijkbewoners die het steunpunt coördineren en beheren.

Komt u ook?
Hebt u zin in een kopje koffie, interesse in bepaalde informatie of wilt u iets doorgeven over uw straat of buurt of ideeën aandragen? U bent van harte welkom in Wijkgebouw De Mortel Savoiepad 14 Eindhoven in de Savoiezaal.

Andere locatie
Savoiepad 14 5627DX Eindhoven
Kosten
Gratis

Gestart op ma 14 februari 2022. Eindigt za 31 december 2022
Illustration
 
Deel dit: