Activiteit

Vrijwilligers in de Achtse Barrier

zaterdag 14 december 2019 , 14:00 - 16:00 uur

Op zaterdag 14 december organiseert het LTAB haar jaarlijkse kerstborrel voor de vrijwilligers in wijkgebouw  “de Mortel” aan het Savoie pad.

Uitgenodigd zijn, net als vorig jaar, alle vrijwilligers uit de Achtse Barrier en directe omgeving, die zich in het afgelopen jaar hebben ingezet voor de in de wijk actieve organisaties.

Zoals de OAAB , AB voor elkaar , de OKA., het SFWAB, ’t Brierke, de Boekenmortel, Buurtpreventie  en het LTAB en zijn werkgroepen. Vaak zul je van de coördinator van je organisatie een berichtje krijgen.

De uitnodiging is niet bedoeld voor vrijwilligers die actief zijn voor landelijke organisaties in onze wijk. 

Jullie zijn welkom zaterdag 14 december tussen 14.00 en 16.00uur  in de Mortel Tijdens de borrel is het mogelijk in de vergaderruimte het gebruikelijke kerstpresentje op te halen. Een presentje is er alleen als je bent aangemeld.

Vergeet vooral niet je kinderen of kleinkinderen mee te nemen naar de Mortel want de OKA organiseert het Kerst knutselen in de grote zaal in de Mortel

Gevraagd wordt, als je een presentje wilt,  je aan te melden voor 10 december op                                         vrijwilligers@ltab.nl,   onder vermelding van: Naam , adres , Email , Organisatie uit de wijk waarin je actief bent.

Locatie
Steunpunt Achtse Barrier
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: