Activiteit

Fitter en energieker in Achtse Barrier

woensdag 30 januari 2019   |   19:30 - 21:00 uur   |   Wijkcentrum De Mortel

Zou jij jezelf ook fitter en energieker willen voelen?

Doe dan mee met het initiatief waarin ELZ, Samen Beter en Eindhoven Vitaal samenwerken, om jou als bewoner van Achtse Barrier, nog gezonder te maken!!

We starten het leefstijltraject project in Achtse Barrier waarbij we iedereen tussen de 18 en de 90 jaar de kans geven fitter, energieker en daarmee blijer en gelukkiger te worden!

Je kunt een gratis stappenteller downloaden op je telefoon. Met elke stap die je zet en kilometer die je fietst, spaar je automatisch fitcoins. Deze fitcoins kun je uitgeven aan gezonde producten en diensten in Eindhoven, zoals groenten of fruit, sportactiviteiten of bijvoorbeeld een dieetadvies.

Zo is werken aan de gezondheid niet alleen leuk, maar het levert het ook direct een beloning op!

Tevens worden er gedurende het jaar diverse trainingen op het gebied van ‘gezonde leefstijl’ gegeven zoals ‘Gezond en lekker eten’, ‘Omgaan met stress’ ‘Uitgerust wakker ’en zijn er nog tal van andere (sportieve) activiteiten.

Ga je samen met ons de uitdaging aan?

Woensdag 30 januari houden we in De Mortel een informatieavond. Tussen 19.00 en 21.00 uur is er een inloop en vertellen we jou hoe het programma werkt. Niet alleen over de fitcoins, maar ook over workshops. Tenslotte kun je je jezelf laten wegen en meten. Je kunt direct starten!

Wil je vooraf meer info?
wendyboeijen@woenselnoord.nl.

kosten: gratis
type:  Workshop /les
datum: wo 30 januari 2019