Activiteit

Fotogroep Klik exposeert

zaterdag 19 januari 2019   |   13:00 - 17:00 uur   |   Dorpshuis Acht, Lekstraat 4

Fotogroep Klick exposeert in het weekend van 19 en 20 januari 2019 in de grote zaal van                                 Dorpshuis Acht, Lekstraat 4 Eindhoven.

De tentoonstelling is zaterdag geopend van 13.00 tot 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 16.30 uur.

Toegang is op beide dagen gratis.

CLUBINFORMATIE
Fotogroep Klick is september 2010 na het beëindigen van een cursus fotografie door een aantal enthousiaste fotoamateurs opgericht.
Tijdens de cursus heeft ieder zich het plezier in en gevoel voor fotograferen ontwikkeld. Fotoclubs in de omgeving kenden een ledenstop. Door de wens toch samen verder te gaan met fotograferen is Fotogroep Klick ontstaan. De fotogroep telt maximaal 15 leden.

BESTUUR
Fotogroep Klick heeft een collegiaal bestuur dat bestaat uit:
Hans Gruijters
Annemieke Voets
Adrie Rotte

DOELSTELLING
Het bieden van een platform voor de leden om hun kijk op fotografie te ontwikkelen en de kwaliteit van hun foto’s te toetsen en te verbeteren.
Het sociale aspect in de club is belangrijk. De club echt veel waarde aan een goede sfeer en respect voor ieders werk.

ACTIVITEITEN  CLUBAVONDEN
Vijftien keer per jaar (m.u.v. zomervakantie) is er op dinsdagavond een bijeenkomst. Voor de invulling van die avonden wordt jaarlijks een programma opgesteld met opdrachten. Centraal staat de bespreking van foto’s. Daarnaast worden gastsprekers uitgenodigd om de fijne kneepjes van de techniek uit te leggen of een onderwerp toe te lichten.
Leden van Fotogroep dragen onderling eigen kennis over aan de andere leden, bijvoorbeeld op het gebied van Photoshop, Raw /JPEG ,instelling witbalans, etc.
OP LOCATIE FOTOGRAFEREN, ER OP UIT
Naast de clubavonden gaat Fotogroep Klick ook op locatie fotograferen. Deze locaties zijn heel divers. Een aantal worden in het jaarprogramma vastgelegd, daarnaast worden persoonlijke initiatieven genomen om spontaan iets te organiseren.

EXPOSITIE
Jaarlijks het 2de weekend in januari organiseert Fotogroep Klick een expositie. Elk lid van Fotogroep Klick laat zijn/ haar beste 3 werken zien van het afgelopen jaar. De expositie vind plaats in de grote zaal van Dorpshuis te Acht.

LOCATIE
Fotogroep Klick houdt haar clubavonden in het Dorpshuis (Lekstraat 4) te Acht,

kosten: gratis
datum: za 19 januari 2019
locatie: Dorpshuis Acht, Lekstraat 4