Activiteit

WieWitWa WijkQuiz Achtse Barrier

zaterdag 23 maart 2019 , 17:55 - 23:00 uur

De leukste Quiz uit de regio. Voor en door bewoners uit de Achtse Barrier.

Tijdens deze WijkQuiz komen diverse vragen en opdrachten voorbij over uiteenlopende thema's.

De vragen zijn divers van aard en voor jong en oud. Sommige vragen kun je opzoeken op internet, andere vragen zijn doordenkers en voor de creatievelingen in de wijk zijn er ook voldoende opdrachten.

Voorwaarden:

Beide Teamcaptains wonen in de Achtse Barrier en  zijn minimaal 18 jaar oud. Aan de overige Teamleden zijn geen voorwaarden verbonden. Dus minderjarige kinderen en je oom in Australië kunnen met je Team meedoen.
Het "Hoofdkwartier" kan zijn bij iemand thuis, in een sportkantine, een kantoor etc. Dat mag je zelf weten en regel je ook zelf. De enige voorwaarde daarbij is dat het gekozen Hoofdkwartier in de Achtse Barrier moet liggen.

Deelname kost € 15,00 per Team en dient bij inschrijving meteen via Ideal betaald te worden. Zorg dus dat degene die de inschrijving regelt ook meteen de betaling kan regelen. Je ziet na betaling een bevestiging of de betaling wel of niet is gelukt. Is de betaling gelukt dan is je Team ook meteen ingeschreven.

Aanvullend ontvang je van ons na een paar dagen nog een mail met daarin je Teamnummer en een eerste opdracht waarmee je Team de eerste punten kan scoren.

 

Locatie
Wijkcentrum De Mortel
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: